💍 Jouw bruiloft organiseren met een glimlach? Laat je informeren tijdens onze eerstvolgende livesessie op 22 december. Klik hier!

Zien we elkaar gauw?

Ceremoniemeester

Genieten zonder zorgen

Leuk dat jullie lekker aan de slag willen met het organiseren van jullie bruiloft. Begrijpelijk dat jullie op de dag zelf gewoon willen genieten van elkaar en van de gasten. Om te zorgen dat deze dag loopt zoals jullie gepland hebben, ben ik graag aanwezig als ceremoniemeester.

Mijn aanpak hierbij is als volgt:

  • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we ook weten van elkaar wie we zijn en wat de wensen & verwachtingen zijn.
  • Als wij ‘ja’ tegen elkaar gezegd hebben help ik jullie waar nodig. Zo nodig kan ik contacten onderhouden met de leveranciers (trouwvervoer, catering, locatie e.d.).
  • Naast dat we geregeld contact hebben om te kijken of alles nog volgens jullie planning loopt zullen we paar dagen voor de bruiloft bij elkaar komen, bij voorkeur op de trouwlocatie, om alles nog goed door te lopen. Hierbij zetten we ook meteen de laatste puntjes op de ‘i’ voor jullie dag.
  • Tijdens jullie trouwdag zal ik zorg dragen dat alles verloopt zoals we besproken hebben. Heb ik contact met jullie gasten als ze iets nodig hebben maar ook met de locatie(s) en leveranciers. Hierdoor kunnen jullie volledig genieten van deze mooie dag.


Het pakket voor de ceremoniemeester start met een prijs van €1150,-. Dit is mede afhankelijk wat jullie uiteraard zelf gaan doen, of er behoefte is dat ik bijvoorbeeld ook het vrijgezellenfeest organiseer of wellicht dat jullie mij alle verantwoordelijkheid geven om jullie bruiloft te organiseren. Deze details bespreken we uiteraard al tijdens ons kennismakingsgesprek en zal ik aan de hand hiervan ook de offerte opmaken voor mijn diensten.

Ceremoniemeester

1150,- vanaf
  • Vrijblijvend online kennismakingsgesprek van max. 1 uur
  • Voorstel wat ik kan betekenen voor jullie
  • Gaan jullie akkoord? Dan ben ik de hele dag aanwezig op jullie trouwdag
  • ...Maar dat is natuurlijk niet alles lees snel verder.

Download onze planner gratis!

×

Hola!

Klik hieronder om met mij te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?