💍 Jouw bruiloft organiseren met een glimlach? Laat je informeren tijdens onze eerstvolgende livesessie op 22 december. Klik hier!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Diensten

Er is niets zo bijzonder als het vieren van de liefde. Een feest met elkaar en jullie geliefden op een magische plek. Heerlijk eten en drinken in overvloed. Feesten tot de zon ondergaat.

Ceremoniemeester

Jullie gaan zelf lekker aan de slag om jullie dag te organiseren. Maar op de dag zelf neem ik alle zorgen uit handen en gaan jullie vooral genieten van elkaar en alle gasten. Het is immers jullie dag!

Trouwadviesgesprek

Willen jullie zelf graag alles organiseren maar kunnen jullie hier wat hulp bij gebruiken? Dan plannen we een afspraak om alles door te lopen en ontvangen jullie van mij een draaiboek.

Weddingplanner

Hoe heerlijk is het om alles uit handen te geven en jullie bruiloft te laten organiseren? Op deze manier kunnen jullie ook op de dag zelf volledig genieten van elkaar en alle gasten.

Werkwijze

Ik start altijd met een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Op deze manier leren we elkaar kennen en bespreken we jullie wensen en verwachtingen van jullie dag en ook van mij. Aan de hand hiervan kunnen we kijken of jullie mij gaan inzetten voor jullie dag. Dit kan op verschillende manieren, zie hieronder de opties.

Download onze planner gratis!

×

Hola!

Klik hieronder om met mij te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?