💍 Jouw bruiloft organiseren met een glimlach? Laat je informeren tijdens onze eerstvolgende livesessie op 22 december. Klik hier!

Zien we elkaar snel?

Weddingplanner

Weddingplanner van A tot Z

Hoe heerlijk is het om alles uit handen te geven? En je bruiloft tip-top geregeld te hebben? En ook nog eens volop te kunnen genieten van de dag? Met het Weddinplanner van A tot Z pakket wordt dit realiteit!

  • We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we ook van elkaar weten wie we zijn, wat de wensen & verwachtingen zijn en of we al ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen.
  • Als we eenmaal ‘ja’ tegen elkaar hebben gezegd, gaan de details van de bruiloft door. Denk aan de trouwauto, uitnodigingen, gastenlijst, trouwvervoer, locatie, catering, make-up, bruidskleding, bruidstaart, decoratie enzovoort. We bespreken wat voor jullie belangrijk is, hoe jullie deze dag willen beleven en ook hoe vooral niet. We bespreken en bepalen ook het budget en ik werk met jullie input om een draaiboek te maken. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur en kan plaatsvinden bij jullie thuis, bij mij thuis, ergens op locatie of online.
  • Vervolgens werk ik met jouw input en stel ik een script op. In het script maak ik een tijdschema en leg ik alle details vast van. Jullie takenlijst en mijn takenlijst. We lopen deze nog even door zodat alles op zijn plaats valt en ik meteen aan de slag kan.
  • Tussendoor hebben we regelmatig contact. En vlak voor de bruiloft komen we samen om de dag van tevoren door te nemen. Dit kan bijvoorbeeld op de locatie zelf, om de sfeer te proeven. We nemen vooral alle details van de dag zelf door en of alles nog klopt. 

De weddingplanner van A tot Z begint bij een prijs van €2500,-. Dit is mede afhankelijk van wat jullie uiteraard zelf gaan doen, of er bijvoorbeeld behoefte is dat ik ook het vrijgezellenfeest organiseer, of misschien geven jullie mij wel alle verantwoordelijkheid voor de organisatie van jullie bruiloft. Natuurlijk bespreken we deze details al tijdens ons kennismakingsgesprek en zal ik dit ook als basis gebruiken voor de offerte voor mijn diensten.

Weddingplanner
van A t/m Z

2500,- vanaf
  • Een pakket helemaal afgestemd op jullie wensen. Hiervoor zal vooraf een offerte worden uitgebracht. Ik kom graag met jullie in gesprek om jullie dag onvergetelijk maken!
Populair

Download onze planner gratis!

×

Hola!

Klik hieronder om met mij te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?