Zien we elkaar gauw?

Christelijke weddingplanner

Christelijke weddingplanner, maar ondersteuning voor elke religie!

Ik kan goed begrijpen dat het plannen van jullie bruiloft een van de meest opwindende en stressvolle ervaringen van jullie leven kan zijn. Daarom bied ik mijn diensten aan om jullie te helpen bij het organiseren van een perfecte dag, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie speciale moment.

Als jullie Christelijke weddingplanner begrijp ik dat jullie bruiloft een unieke viering van jullie liefde voor God kan zijn. Mijn ervaring en expertise stellen ons in staat om jullie droombruiloft te creëren in overeenstemming met jullie geloof en persoonlijke waarden. Ik kan jullie helpen bij het selecteren van de juiste locatie, het kiezen van geschikte muziek en het ontwerpen van een ceremonie die past bij jullie religieuze overtuigingen.

Maar ik wil graag benadrukken dat we er zijn voor alle religies. Als weddingplanner ben ik trots op mijn vermogen om bruiloften te organiseren voor paren van verschillende religies en culturen. Mijn ervaring en kennis stelt mij in staat om jullie wensen en behoeften te begrijpen en daarop in te spelen om jullie droombruiloft te creëren, ongeacht jullie achtergrond of religieuze overtuiging.

Pakketten voor Christelijke weddingplanner

Weddingplanner Rosella biedt drie verschillende pakketten aan om jullie te helpen bij het plannen van jullie droombruiloft:

Trouwadviesgesprek: Dit pakket is bedoeld voor koppels die al een groot deel van de bruiloft hebben gepland, maar nog wat hulp nodig hebben bij het oplossen van specifieke problemen of het nemen van belangrijke beslissingen. Tijdens een trouwadviesgesprek zullen wij jullie helpen bij het beantwoorden van vragen en het bieden van advies om ervoor te zorgen dat jullie dag soepel verloopt.

christelijke weddingplanner

Weddingplanner van A t/m Z: Met dit pakket zullen wij jullie van begin tot eind begeleiden bij het plannen van jullie bruiloft. Wij zullen jullie helpen bij het vinden van de perfecte locatie, het selecteren van de juiste leveranciers en het coördineren van elk aspect van jullie bruiloft. Dit pakket is bedoeld voor koppels die willen genieten van een zorgeloze planning ervaring en willen ontspannen op hun grote dag.

Ceremoniemeester: Dit pakket is bedoeld voor koppels die hun bruiloft al hebben gepland, maar een professionele ceremoniemeester nodig hebben om hun dag soepel te laten verlopen. Wij zullen jullie helpen bij het coördineren van de verschillende leveranciers en ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt, zodat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten van jullie speciale dag.

Trouwadviesgesprek

199,-
  • Jullie gaan zelf lekker aan de slag om jullie dag te organiseren. Maar op de dag zelf neem ik alle zorgen uit handen en gaan jullie vooral genieten van elkaar en alle gasten. Het is immers jullie dag!

Weddingplanner
van A t/m Z

2250,- vanaf
  • Een pakket helemaal afgestemd op jullie wensen. Hiervoor zal vooraf een offerte worden uitgebracht. Ik kom graag met jullie in gesprek om jullie dag onvergetelijk maken!
Populair

Ceremoniemeester

1150,- vanaf
  • Willen jullie zelf graag alles organiseren maar kunnen jullie hier wat hulp bij gebruiken? Dan plannen we een afspraak om alles door te lopen en ontvangen jullie van mij een draaiboek.

Meer informatie over Christelijke weddingplanner?

Of jullie nu op zoek zijn naar een intieme ceremonie in de kerk, een grootschalige viering op een bijzondere locatie of een specifieke religieuze traditie willen volgen, ik sta voor jullie klaar om jullie te helpen bij het organiseren van de perfecte bruiloft. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie visie tot leven te brengen en jullie te helpen bij het creëren van een onvergetelijke dag die past bij jullie persoonlijke stijl en voorkeuren.

Download mijn planner gratis!

×

Hola!

Klik hieronder om met mij te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?